Roger Argemí i Carles Ribes s’uneixen en “Ara Te’n Vas”

La nova cançó ja està disponible a totes les plataformes digitals, i és la primera incursió en solitari de Ribes després del seu pas pels Amelie

Roger Argemí, el jove igualadí que amb només 18 anys ha aconseguit un notable reconeixement gràcies al seu primer disc “Un nou sentit”, acaba d’estrenar el seu nou single aquest divendres 26 de maig.
Es tracta d’una cançó molt especial ja que compta amb una important col·laboració, la del conegut cantant Carles Ribes. Justament, aquest duet serà la primera incursió en solitari de Ribes després del seu exitós pas pels Amelie.
El tema s’anomena “Ara te’n vas” i, aquesta nova versió en forma de duet, ha tornat a estar produïda musicalment per Ramon Hernández de Margarett, i ha comptat amb la direcció i producció executiva de Carles Gómez dels Lexu’s a través del segell Crea Music.

 

Enllaços d’Ara te’n vas a les principals plataformes digitals:
Spotify: http://spoti.fi/2qqmc7D
Deezer: http://bit.ly/2qqgrGU
Amazon MP3: http://amzn.eu/fZx8dgm
Google Play: http://bit.ly/2rWZdD0
YouTube: http://bit.ly/2rG3Bt3

 

Roger Argemí trepitja fort amb el seu primer disc “Un nou sentit”
El panorama musical català té un nou talent que presenta amb molta força el seu primer treball discogràfic. Es tracta de l’igualadí Roger Argemí, un jove de 18 anys que estrena el disc “Un Nou Sentit”, composat i interpretat íntegrament per ell. El treball inclou 10 cançons d’estil eminentment pop, amb un segell molt personal, juvenil, fresc i eclèctic, d’influències molt variades que van des de l’indie fins a l’R&B. Les cançons, que giren al voltant de temes sentimentals, parlen d’aquells sentiments que moltes vegades només es poden explicar a través de la música.

Roger Argemí s’ha donat a conèixer al panorama musical a través de diferents covers que ha penjat a YouTube. La gran acollida d’aquestes versions fa que ara faci el salt al món de la música professional amb els seus propis temes.
A més, el disc físic en CD s’edita en dos formats diferents com a novetat diferenciadora i original. Amb els mateixos continguts, el públic pot escollir a la botiga si vol la versió blava o la vermella.

El disc d’aquest debutant ha tingut una important acollida pel que fa tant als mitjans de comunicació com en la crítica especialitzada i se n’han extret els singles: “Un nou sentit”, “Descobriràs”, “Ets meva” i, ara arriba, aquest nou duet amb “Ara te’n vas”.

“Can I Call You Home” arriba al Top12 de Ràdio Flaixbac

La cançó interpretada a duet per Roger Argemí i el suec Måns Zelmerlöw ha arribat a la posició 12...

Roger Argemí estrena “Can I Call You Home” amb Måns Zelmerlöw

Tot i que costi de creure, a vegades els somnis es fan realitat. Aquesta és la impressió que ara ...

Roger Argemí crea la cançó oficial de la Revista Young

Es tracta de la cançó “It’s Time to Change”, un tema que va dedicat a totes les...

2015 Roger Armeni | Created by CreaMultimèdia